vellykket helg

Hei! Som dere vet, var jeg på NM i helgen, hvor jeg stilte med lag og groupstunt. Første dagen med laget hadde vi 2 fall, mens andre dagen hadde vi null. Noe som førte til gull! På groupstunten falt vi en gang, men vi fikk sølv! Var dere også på NM? Hva syntes dere?

viqueens renegades - nm 2013 mix

Hva syntes dere?

bloggpause

Hei dere! Har vært utrolig dårlig på å blogge i det siste, så jeg har nå bestemt meg for å ta en pause! Jeg har alt for mye skole og treninger, og nå som det er så mange konkurranser og så mye lekser rekker jeg ikke blogge lengere. Men jeg må si tusen takk til alle som har gått inn på bloggen min...

linkerunde

Hei dere! Tenkte å ha en liten linkerunde, hvor jeg linker til 2-3 blogger som kommenterer under i kommentarfeltet! MELD DERE PÅ

couture la la

Har du lik parfyme?

videoblogg; snikksnakk

DENNE SKULLE EGENTLIG BLITT PUBLISERT IGÅR MEN DET SKJEDDE NOE RART MED YOUTUBE SÅ DEN VILLE IKKE LASTE SEG OPP! Hva syntes dere om den endelige videobloggen?

pasta med pesto

Hei dere! Da jeg kom hjem fra skolen i dag, lagde jeg meg litt mat, og tok det så enkelt som pasta med pesto! Nå får dere for kanskje første gang se matbilder på bloggen! Hurraa! Tok foressten en brownie etterpå som lillebror lagde i går... hehehe Hva syntes du? Har du smakt dette før?
hits