outfit 250213

bukse fra gina tricot // skjorte fra popin basic // genser fra disneyland i paris // smykke fra bikbok Hva syntes dere?

videoblogg?

Hei dere! Tenkte å ha en videoblogg snart, men dere må komme med forslag! Har dere forslag?

heldiggrisen

På treningen i går var jeg så uheldig og klarte å forstue fingeren... Vi skulle twiste, men uten pop gikk jo ikke det, så jeg fikk hele flyeren oppå fingeren min, og nå er den forstuet. 24 dager før NM. Supert. Jeg er så flink! Har du skadet deg? Skal du til NM?

modell for en dag

Skriver mer om fotoshooten i morgen! Nå er jeg trøtt, så jeg legger meg snart :) Bildene ble veldig store! Hva syntes dere?

syk

Hei dere! I dag er jeg hjemme fra skolen fordi jeg er syk.. Hater virkelig å være syk! Orker dessverre ikke blogge noe særlig idag, for det første fordi jeg er syk og sliten, og for det andre fordi jeg skal ha naturfagsprøve i morgen som jeg må øve til! Er du også syk idag?

helt glemt ukens blogg!

Hei dere! For lenge siden skulle jeg egentlig ha en ukens blogg-kåring, men jeg glemte det helt! Så nå har jeg gått gjennom alle bloggene som meldte seg på, og vinneren ble HEGE LANDSVIK! Gratulerer så masse! :) Bloggen til Hege er utrolig ryddig og fin, hun er en utrolig erfaren og flink fotogr...

unposted outfit

skjorte fra bikbok // genser fra bikbok // bukse fra dr.denim Hva syntes dere om outfiten?

de siste dagene

Hei dere søte lesere♥ Jeg har ikke fått oppdatert dere så mye i det siste, og alt pga trening og skole. Dessverre blir dette satt foran bloggen, men det håper jeg dere forstår! I og med at det er NM om litt over en månede og som vi må trene masse til!I dag har Julie og Sander sovet over her...

the life of two bloggers

Hva gjør dere i kveld?

slitenpia

Nå har Therese nettopp dratt, og snart kommer Julie! Hun skal sove her i natt, så det blir sikkert veldig koselig :) Blogger sikkert litt mer i kveld om jeg får tid!Sorry for veldig dårlig blogging i det siste, foressten, men skole og trening først.. Hva har dere gjort idag?

outfit 060213

bukse fra dr.denim // bluse fra bikbok // genser fra bikbok // øredobber fra glitter Hva syntes dere om outfiten?

outfit 040213

Jeg har en tendens til å aldri få med buksa mi på outfit bilder.. Jeg bare glemmer det helt fullstendig! bukse fra dr.denim // cardigan fra gina tricot // tskjorte fra bikbok // gullting i håret fra ur&penn // smykke fra aner ikke // øredobber fra glitter Hva syntes dere?

STEM!

Hei dere! Siden jeg er en så sykt snill venn, så tenkte jeg å dele en musikklink med dere, som en venn av meg har laget (eller remixa da)! Han har bursdag i dag, så si gratulerer eller noe.. Haha. Han kan vinne 1000$ (amerikanske dollar), så om dere hadde trykket på linken, og så play knappen, så...

our breakfast today

NAM

innkjøp 2 februar

gull greie til håret og ring fra ur&penn // cardigan og rød genser fra gina tricot // iphone deksel og grå genser fra bikbok Hva syntes dere om innkjøpet?

sneak peek

Heei♥I dag har jeg tilbrakt hele dagen min fram til klokka halv 5 på Nordby i Sverige med Julie! Det var utrolig koselig og vi fikk kjøpt noe nytt! Jeg skal vise dere innkjøpet om det er interresant, men her har dere i hvertfall en liten sneak peek! Vil dere se innkjøpet?

its friday, friday

Hei dere! Veldig dårlig blogging i det siste, men blogglysten og blogginspirasjonen er på bunn nå.. Jeg blir veldig glad for kommentarer om hva jeg kan blogge om! Slik at dere får litt mer interresante ting å lese om! Ellers idag har vi hatt kort skoledag, som vanlig, og etterpå skal jeg på tren...
hits