en uke hos vertsfamilien

Long time no see! Det er dessverre andre ting jeg prioriterer før bloggen nå som jeg endelig er i Michigan, wohooo!! Hvor sykt er ikke det? Jeg har drømt om dette sååå lenge, og endelig er "året" her om jeg kan si det slik.

Jeg hadde det heeelt fantastisk i New York og det er noe jeg allerede savner og som jeg kommer til å huske resten av livet. Wow - for en opplevelse. Bildene er i en helt tilfeldig rekkefølge, men jeg skal prøve å forklare litt hva vi gjorde de forskjellige dagene.

Vi dro hjemmefra lørdag morgen, hvor jeg sa adios til alle vennene mine og familien min, noe som var mye mer trist enn forventet! Jeg dro heldigvis med en annen venninne, så vi kunne gråte litt sammen. Jeg satt med mange koselige utvekslingsstudenter på flyet til New York, og fikk duppet av i kanskje 30 min til sammen... Da vi kom frem til Newark var klokken 13:35 amerikansk tid, så jeg kjente jeg var litt trøtt, men det gikk overraskende bra!

Turen til NY besto for det beste av shopping og seightseeing, noe som var utrolig gøy! Jeg har vært i NYC et par ganger før, men jeg liker byen mer og mer for hver gang. Guiden vår var fantastisk, og vi fikk opplevd så mye på så få dager! Vi besøkte Central Park, Times Square, Brooklyn, Wall Street, 9/11 memorial, Grand Central, Chinatown, Little Italy osvosvosv.. 

Møtet med vertsfamilien gikk veldig bra, og nå kommer vi godt overens! Vi har vært ved Lake Michigan to ganger allerede, og jeg var på Labor Day party hos broren til vertsfaren min, og familien er giiiiga!! De har helt utrolig mange medlemmer, men alle var kjempehyggelige og jeg føler meg som en liten del av den store familien. Jeg hadde første skoledag og cheertrening i dag, og jeg har møtt så mange koselige mennesker! Jeg og Julia, en av de andre norske på skolen min, ble jo omtrent tvunget til å cheere på den første fotballkampen som var dagen etter vi kom, så we did... og gøy var det!! Skolen vår har faktisk en god del utvekslingsstudenter, og jeg har blitt kjent med en koselig brasiliansk gutt, et par tyske jenter, en svensk jente og de norske jeg var med på soft landing camp! 

Jeg er veldig fornøyd med klassene mine hittil, og jeg tror det kommende året kommer til å bli utrolig bra! Gruer meg allerede til å forlate Muskegon...

VI BLOGGES SOON

3 kommentarer

Cathrineinflorida.blogg.no

09.09.2015 kl.03:22

Høres bra ut!

Weeee

09.09.2015 kl.08:25

Kan du lage innkjøpsvideo ifra new York?❤️❤️

Eline

17.09.2015 kl.13:57

Du må oppdatere !!! <3 håper du har det bra, savner deg kjempemye!

Skriv en ny kommentar

hits