vel fremme

Lokal tid: 5:00pm

Da er jeg vel framme i New Jersey etter en heftig lang flytur som ikke var særlig gøy... Jeg var sulten men hadde ikke matlyst, maten på flyet smakte ikke særlig godt, jeg drakk masse med syre i og fikk sure oppstøt som gjorde at jeg hadde smerter hele flyturen osvosvosvosvosv

Nå er jeg endelig på hotellrommet med nett, og jeg beklager for utrolige dårlige photobooth bilder, men speilrefleksen har ligget i håndbagasjekofferten som har gjort at jeg ikke har orket å tatt det opp... I morgen skal jeg ta det med til Manhattan, så da får dere litt ordentlige bilder!!

ATM sitter jeg i min egne dobbeltseng (ja vi har egne dobbeltsenger), mens hun ene roomien sover og hun andre sitter i sin seng. Vi er veeldig slitne for klokken er jo egt 23:00 for oss nå, + at jeg ikke har sovet noe i natt (almost..)
Fikk forresten HELT fnatt i sta, når vi ankom Newark og jeg skulle innom de syke sikkerhetsgreiene, og jeg ikke fikk opp noen papirer fra baggen, og han stresset meg som f :(((( USA er skummelt hittil... Håper de er snillere i Muskegon (<3333)

BLOGGES FRA MANHATTANNNNN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits