siste mandag i norge

God morgen alle! Jeg er godt i gang med pakkingen, og håper jeg får flybillettene til NYC så fort som mulig, for i dag er det nemlig 5 dager til jeg reiser! Det er helt sinnsykt og tenke på, og det har enda ikke gått opp for meg. I går hadde jeg min siste søndag i Norge, og tilbrakte den med venninnene mine. I dag er da min siste mandag, og det er faktisk helt sick å tenke på at jeg er i USA om en uke?. Jeg var ute for å kjøpe en ny koffert på lørdag som jeg kan bruke som håndbaggasjekoffert, for den jeg sender er allerede snart full. Tenker å reise med håndbaggasjekofferten tom slik at jeg har litt plass til shoppingen i NYC!

Jeg bestilte også en personlig almanakk for et par uker siden, og har endelig fått den! Så nå skal jeg være flink å notere og holde styr på lekser/prøver/fotballkamper osv som skjer på skolen over there. 
Nå kommer snart Kristine og Therese, så vi skal kose oss her hjemme siden de andre er på skolen! Therese skal til Frankrike og Kristine skal også til USA, så vi utnytter tiden vi har sammen før vi alle reiser.

Håper dere har en fantastisk mandag, også blogges vi etterhvert :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits