endring i planene

Long time, no see!

Den siste tiden har vært stressende for meg, og det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget så mye! For et par uker siden mistet jeg dessverre vertsfamilien min, pga private årsaker. De hadde utrolig lyst til å ha meg, men hadde virkelig ikke mulighet til det. Jeg gråt og gråt, og det samme sa vertssøster på 12 at hun gjorde. Jeg gruet meg mer og mer, og jeg klarte ikke tanken på å få en ny familie. Den familien jeg hadde var perfekt for meg, og jeg klarte ikke forestille meg en like bra match. Nå, for kun et par dager siden, ble jeg oppringt av Christine, min kontaktperson i Explorius, hvor hun fortalte at jeg endelig hadde fått en ny vertsfamilie!

De bor i samme skoledistrikt, kun 2 min i gåavstand fra skolen, så det er helt perfekt. Det første som falt meg inn var at det var en ganske dårlig match mellom meg og familien i forhold til den andre. Jeg var ganske lei meg i starten, men nå har jeg mailet litt med vertsforeldrene mine og vertssøsteren min, og de virker utrolig koselige!

Familien består da av vertsfar og vertsmor på 61, vertssøster på 16, vertsbror på 13 og en hund. De har snakket om å ta meg med på en stor baseball match og andre typisk amerikanske ting. Jeg gleder meg veldig til å oppleve den amerikanske kulturen i 10mnd, og jeg håper året blir like fantastisk selv om jeg dessverre måtte bytte familie!


Å være utvekslingsstudent skal ikke være lett, og det har jeg allerede fått kjent litt på! Det er bare å gjøre det beste ut av det, så ordner det seg sikkert :)

Vi snakkes!

2 kommentarer

Guro

14.07.2015 kl.15:06

Hei! Her i sta så jeg videoen du la ut på youtube angående utvekslingsåret du skal ha, og jeg lurte på når du sendte inn søknad om å få være med? Tenker selv på å reise når jeg bli gammel nok (skal starte i 10. til høsten) og lurer på når jeg bør sende inn søknad osv til reiseselskap. Jeg lurer også på hvordan foreldrene dine reagerte når du spurte dem? Hadde vært utrolig hyggelig å få svar!

Andrea Seljeseth

31.07.2015 kl.10:45

Hei!

Så trist å høre at du måtte bytte familie, skjønner at det er veldig kjipt! Håper du kommer fint overrens med den nye også.

Jeg skal også på utveksling til Michigan, og reiser med Explorius. Vet du noe om avreisedato? Kanskje vi skal på Soft Landing Camp sammen ;)

Skriv en ny kommentar

hits