oppdateringer

Siden sist har det ikke skjedd så mye mer på USA-fronten bortsett fra enda en sprøyte og at jeg er ferdig med litt av visum-delen.. Jeg fikk nemlig en mail her om dagen om at jeg kunne komme til ambassaden mye tidligere enn forventet, men da krever de at jeg selvfølgelig skal være ferdig med visumsøknaden min og litt til. Dette har jeg bare noen dager på meg og få gjort ferdig, og så er jeg ferdig med ambassadebesøk, og kan ha hele sommerferien friii!

Den måneden jeg fikk vertsfamilie lagde jeg meg en checklist, som man kanskje skulle trodd jeg nesten hadde gjort ferdig, noe jeg absolutt ikke har! Jeg tenkte å dele den med dere, så dere kan se hvor langt (kort...) i prosessen jeg har kommet.

> Bli godkjent av Explorius

> Get-ready møter

> Sende inn søknaden

> Ta alle vaksiner

> Ta tuberkulose testen

> Få vertsfamilie og skoleplass

> Ta kontakt med vertsfamilie

> Sende en liten gave til vfam i posten

> Skype med vfam

> Søke om stipend

> Få nytt bankkort

> Søke om visum

> Motta visum

> Dra på ambassaden

> Få avreisedato

> Kjøpe gaver til vfam

> Få flybillett

> Pakke koffert

> Si hade fra Gardermoen

> NY ---- MI

> Møte vfam

> Første skoledag

Jeg mangler kun én dose til av Hepatitt B før jeg kan krysse av på å ha tatt alle vaksiner! Så det skal endelig bli deilig å ikke få fler nåler stikkende inn i armen nå, for det kjenner jeg at jeg er lei av... Jeg mangler også noe visumgreier før jeg kan krysse av på den også, og avreisedato sa kontaktpersonen min at kommer rundt April/Mai, så forhåpentligvis får jeg den snart.

Jeg kan hvertfall ikke vente med å dra, og det er så koselig og bra at jeg allerede føler meg velkommen og som en del av vfamilien min. Alle er så søte, og de virker helt fantastiske, så jeg får håpe hver eneste dag går så fort som bare det før sommerferien. Når det er sommerferie går dagene alltid fort uansett, så jeg får kose meg de siste mnd i Norge før jeg endelig reiser ut på eventyyyr!!

Hvis noen av dere også blogger om utveksling, vil jeg gjerne lese bloggene deres! Legg igjen en kommentar :)

Én kommentar

Ane

20.04.2015 kl.18:08

Jeg blogger om utveksling med Explorius den kommende høsten! :)

Skriv en ny kommentar

hits