bucket list part one

Besøke Chicago. Det tar kun 3 timer ca fra der jeg skal bo til Chigago, så jeg håper virkelig at jeg får dratt innom denne byen i løpet av de 10 mnd jeg skal være i Michigan!

Kjøpe den største popcornen på kino. Dette måtte jeg bare ha på bucket listen min! Jeg SKAL kjøpe den aller største popcorn-bøtta på kino!

Ta lappen. Dette er ikke noe must, men det hadde vært utrolig gøy å ta lappen i USA! Jeg vet at jeg ikke kan kjøre mens jeg er der borte, men det er jo mye billigere, og da trenger jeg bare å ta oppkjøringen igjen da jeg kommer hjem!

Dra til Hawaii. Åhhhh... Når jeg ser alle utvekslingsstudentene som er i Hawaii i Spring break blir jeg en smuuule misunnelig! Jeg håper virkelig jeg får dratt, men det er jo utrolig mye penger som skal ut! I hvertfall skal jeg dra dit en gang i løpet av livet mitt.

Dra til LA, California. Dette har bare alltid vært drømmen min, og jeg drømmer fortsatt om å få dratt hit.

Komme inn på skolelaget i cheerleading. Jeg har alltid villet vært en amerikansk high school cheerleader, så jeg får håpe på det beste! Det hadde vært utrolig gøy og lærerikt.

Lære meg turn. Nesten litt pinlig at jeg har gått snart 5 år på cheerleading og fortsatt ikke kan en smule turn, så dette skal jeg lære meg!

Shoppe på Walmart og Target. Amerikanere tror sikkert utvekslingsstudenter er gaale som fangirler heeelt av Walmart og Target.. Men reallyy, shopping på Walmart flere ganger i uken??? JA TAKK

Dra på six flags. Dette skal vi på soft landing camp i NY om jeg ikke tar helt feil, så jeg gleder meg helt sinnsykt!!!

Holde meg i form. Noe som sikkert blir den største utfordringen... Som alle vet, spiser jo amerikanere litt i overkant mye fast food, og det å holde seg i form og i tillegg ikke trene der blir nok litttttt vanskelig! Vil ikke komme rullende hjem til Norge for å være ærlig.

Bli kjent med mange nye mennesker. Dette er jo en selvfølge, men jeg elsker å møte nye mennesker, så jeg håper jeg får meg noen gooode venner som jeg kan dra på besøk til senere!

Se på cheerleading worlds i Orlando, Florida. YES PLEASE. Herreguuud dette har jeg bare alltid hatt lyst til, og siden bestemoren i vertsfamilien min bor i Florida, håper jeg så inderlig at vi kan dra dit i April 2016!!


Fortsette å holde kontakten med venner i Norge. Sier seg selv. Når jeg kommer tilbake vil jeg fortsatt ha de vennene jeg alltid har hatt!

SNOWDAYS. Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg såå mye til snowdays. Bildet under sier alt! HVOR weird er det ikke at vi i Norge ikke har snowdays, mens i enda kaldere strøk har de snowdays om det er en liten dam som har fryst til is på bakken??? 
5 kommentarer

Aina Bäckman Hatlebrekke

13.04.2015 kl.09:24

Ååh det hørtes ut som noen bra mål! Lykke til :)

Julia

13.04.2015 kl.20:21

Ææææææ føler jeg har så mange av de punktene der jeg kunne tenke meg å gjøre! Og laget mitt her hjemme skal kanskje til worlds 2016 herregud hadde vært sååååååååååå kult å dra dit! 😍

Stine

13.04.2015 kl.21:24

Michigan har regler mot at utvekslingsstudenter tar lappen i USA, i hvertfall det jeg har hørt 😬😔

Linnéa Thorberg

13.04.2015 kl.21:48

Stine: Jeg har hørt at man kan kjøre opp med kjørelærer og ta teori, men ikke kjøre noe uten kjørelærer! :) Men jeg vet ikke..

Mia

14.04.2015 kl.02:48

med mindre skolen din er veldig stor, er nok ikke skolelaget for cheerleading så veldig vanskelig å komme med på! Her i Michigan er det mere vanlig å drive med de andre sportene. Om jeg var deg ville jeg heller prøvd volleyball, basketball, fotball, softball eller track. Nå er det jo nye sporter for hver sesong, så prøvd å ha tre sporter altså en hver sesong! Jeg var aldri spilt volleyball eller basketball før, men kom overraskende nok på Varsity laget i begge sportene

Bortsett fra dette vet jeg at du kommer til å ha et supert år og at mange av de tingene dine kommer til å bli oppfylt! Er selv i Michigan akkurat nå og det er helt fantastisk

Skriv en ny kommentar

hits