lately

Hei alle! I det siste har det skjedd en del. Ikke så mye spennende, men jeg har vært ganske busy. Jeg har vært med Maria og Louise fra utvekslingsgruppa på facebook (haha, høres sært ut, men vi har blitt godt kjent)... Jeg har vært på NM i cheerleading denne helgen som var, og jeg fikk møtt alle de søte cheerleaderne igjen! Har savnet de så mye, og det er så gøy å komme opp dit og få møtt alle fra forskjellige steder i Norge, og ikke minst heie fram lagene. Dessverre gikk det ikke så utrolig bra for Viqueens, men sånt skjer!

I går var jeg og Louise på The Script konsert som var helt sick! De var heeelt amazing, og jeg drar garantert tilbake om de kommer igjen :D Vi møtte Hilde og Tuva fra skolen, og det var utrolig koselig. Selv om jeg og Louise kom ganske sent og langt bak i køen, fikk vi supre plasser! Vi hadde ståplasser, og vi sto neeesten helt fremst. Tinie Tempah varmet opp for dem, og han var også helt fab :))

Jeg har også facetimet utrolig mye med vertssøsteren min på 12 år. Hun er bare verdens søteste, og jeg gleder meg så sinnsykt til å møte henne, og selvfølgelig alle de andre i familien! Maria har jo fått familie like ved meg, og vertssøsteren hennes er god venn med Karley, min vertssøster. Så vi har facetimet med dem, og vi hadde det utrolig gøy!

Dette la de ut på twitter i går og er fra Oslo Spektrum! Vi står rett bak han med gitaren til venstre...

Hva har dere gjort i det siste?

Én kommentar

Maria sanni

24.03.2015 kl.16:03

Ilu chica<3

Skriv en ny kommentar

hits