spørsmålsrunde del 2

Har du noe sære cravings når det kommer til mat?
Jeg er ganske nøytral tror jeg?? Jeg liker nesten all mat, og det er nesten ingenting jeg sier nei til. Har heller ikke noe cravings eller noe unormalt jeg spiser som jeg kommer på nå.. haha

Er du fornøyd med kroppen din?
Jeg har egentlig ikke vært sånn superfornøyd med kroppen min. Jeg er ikke stolt av den, men det er heller ikke sånn at jeg ikke TØR å vise den. Jeg er tynn rundt midjen, over hoften og sånn, men man ser at det er fett der, som jeg KAN trene bort (noe jeg ikke er flink til). Jeg er heller ikke så fornøyd med lårene mine. Så det er mest magen og lårene jeg ikke er fornøyd med, men jeg er jo ikke ufornøyd heller! Vanskelig å si, men håper dere skjønner.

Hva er du mest fornøyd med deg selv?
På kroppen min er jeg mest fornøyd med ryggen og skuldrene mine. Man ser at jeg har trent bra på de områdene, og at jeg har muskler. Sånn generelt er jeg kanskje mest fornøyd med at jeg er veldig utadvent og har lett for å bli kjent med folk. Jeg er veldig glad jeg har den egenskapen, og jeg føler det er en fordel nå som jeg skal til USA!Hvis du skulle vært blind eller døv, hva ville du vært? Hvorfor?
Av en eller annen grunn, får jeg helt fnatt hvis jeg har øynene lukket (bortsett fra når jeg sover), så jeg ville nok valgt å vært døv. 

Hva er favorittmerket ditt?
Har faktisk ingen favorittmerker nå for tiden. Jeg kjøper det jeg liker, og det jeg har lyst på som sitter behagelig! 

Hva greier du deg ikke en dag uten?
Sikkert ikke noe sjokk når jeg svarer mobil på denne! Men faktisk... Like mye som jeg trenger mobil, MÅÅ jeg har leppomade uten farge. Jeg klarer meg virkelig ikke 1 time engang uten det, så det er et must.

Fornøyd med skolen din? Hvorfor/hvorfor ikke?
JA! Jeg er veldig fornøyd med skolen. Jeg føler vi har et veldig bra miljø både innad i klassene og trinnet. Det er også bra lærere, og vi lærer mye, noe som er viktig!

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Det er faktisk et veldig bra spørsmål. En dag velger jeg å være classy, den andre dagen velger jeg joggedress og joggesko, ellers velger jeg løpetights og stor strikka genser. Det er veldig forskjellig, og spørs egentlig bare på humøret mitt den dagen! Så jeg vil vel si at stilen min er veldig variert, og at jeg ikke har noe "fast" stil.Fineste vesken du eier?
Jeg har jo kun to vesker, og det er Mulberry Brynmore og Louis Vuitton Neverfull MM. Jeg er veeeldig glad i begge to, fordi de passer til hvert sitt!

Høyde?
Jeg er 179cm hahah, noe som vil si at jeg er høyere enn alle medlemmene i vertsfamilien min :)) Hurra

Det var alle spørsmålene! Hvis det er noe mer dere lurer på i forhold til alt egentlig, er det bare å spørre i kommentarfeltet! Blogges 

2 kommentarer

Eline

12.02.2015 kl.16:30

haha, gleder meg til å se neste årets familiebilde, fjellet i midten <3<3<3

28.02.2015 kl.23:14

Kan du lage en samlevideo av cheer-årene dine (eventuelt de to siste/den siste sesongen) med videoer og bilder både sosialt og fra show/konkurranser? Hadde vært veldig morsomt og interessant og se på! :)

Skriv en ny kommentar

hits