I'm going to....

MICHIGAN!!!

Hei alle søte. En liten warning før jeg starter dette innlegget er at jeg er overgira, så dette innlegget kommer til å bli fullt av happiness.
I går, da jeg og Camilla sto i garderoben på Elixia og skulle ut å trene, får jeg en telefon fra et ukjent nummer. Jeg freaket helt ut, og tenkte at det MÅTTE være Explorius. Jeg svarte, også hører jeg "Hei, det er Celina fra Explorius", og jeg blir helt stressa! Camilla var jo med meg, og hun spurte jo i hytt og pine hvem det var, men jeg måtte jo snakke med Celina og ikke Camilla og ja herregud, kjenner jeg stresser av å skrive innlegget... I hvertfall - hun sa hun hadde sendt meg en mail med 4 vedlegg hvor det sto litt forskjellig, som for eksempel informasjon og bilder om vertsfamilien og huset, og andre dokumenter som ønsket meg velkommen til statene. Jeg skulle jo ut å trene, så jeg fikk ikke sett gjennom alle dokumentene med en gang, men så selvfølgelig gjennom noe, og ble helt skjelven. Visste liksom ikke helt hvordan jeg skulle reagere, og dere som ikke har opplevd dette, tenk dere at dere får en telefon fra en jente som forteller dere hvor dere skal bo i et helt år (!!!!) og forteller om familien og alt mulig. Dette er min nye familie dere!

Etter treningen satt jeg og Camilla i garderoben i kanskje 15-20 minutter for å se gjennom dokumentene på telefonen min, fordi jeg virkelig ikke kunne vente lenger. Jeg fant ut at jeg skal bo i Muskegon, en liten by i Michigan som ligger nordøst i USA. Det er en familie på 6 stykker - mor, far og 4 jenter (6, 12, 15 og 18 år)! Alle går på cheerleading, bortsett fra hun minste, og jeg fant matchen med én gang! Jeg addet dem selvfølgelig på facebook med en gang jeg fikk greie på navnene deres, og jentene godtok med det samme. Plutselig poppet det opp 2 meldinger, en fra hun på 12 og en fra hun på 15. De introduserte seg selv før jeg hadde rukket å se bilder av dem. De var utrolig koselige, og jeg kjente meg velkommen med én gang! Siden i går har jeg snakket med alle i familien bortsett fra faren. Gudmoren deres har til og med sendt meg en melding. Kunne virkelig ikke blitt mer fornøyd med familien, og selv om jeg ikke reiser før i August en gang, er jeg så utrolig spent og gira, og jeg føler det ikke er lenge til at all. 

De hadde en hund som dessverre døde i Januar, men noe som kom som en surprise for meg, var at de skal hente den nye valpen deres (som btw er det søteste jeg noen gang har sett) i slutten av Februar! Så når jeg kommer, har de også en hund. Huset er utrolig koselig, og nabolaget er skikkelig typisk amerikansk, noe jeg synes er fiint! Har også stalket skolen (selvfølgelig) en del, og den er skikkelig typisk high school i USA. ♥my dream has come true♥ Så nå gjelder det bare å finne ut når cheertryouts er, og snakke med treneren slik at jeg på en eller annen måte kan ha en sjanse for å komme inn på skolelaget!Disse bildene fikk jeg fra vertssøsteren min på 15, Kelsie. Vi har snakket og snapchattet utrolig mye sammen siden i går, og jeg er så glad vi går på samme skole, slik at jeg lettere kan komme meg inn i miljøet! Har også blitt kjent med 2 av vennene hennes, som er utrolig koselige :)

Jeg gleder meg så mye til å bli enda bedre kjent med vertsfamilien og vertsstedet, og også selvfølgelig deres familie igjen! Nå er jeg så gira at halve hodet mitt inneholder USA og halve inneholder skole, prøver, lekser og alt som skal bli gjort ferdig før jeg kan dra. Har også laget meg en sjekkliste med Kristine, og jeg fant ut av at selv om jeg allerede har fått familie, har jeg bare tatt "check" på 1/4 eller 1/3 av listen... #ztrezz

Enda en gang må jeg bare si at jeg virkelig ikke kunne blitt mer fornøyd. Familien ser ut som verdens herligste, og ettersom jeg også har snakket med dem, kan jeg garantere dere hittil at jeg kommer til å passe perfekt inn i den blonde søskenflokken som alle er cheerleadere, og at jeg kommer til å trives 110%. Dessverre skal vsøs på 18 år på college til neste år, så jeg blir en "erstatning" for henne, men vi snakket om at jeg kunne komme å sove over på colleget hennes og være en del med henne også! 

Hvis dere har noen spørsmål, er det bare å spørre i vei! Er det noen andre utvekslingsstudenter her?

2 kommentarer

Lise Linnea

10.02.2015 kl.22:30

ÅÅÅ jeg blir så glad på dine vegne Linnea! :D

Thao

23.02.2015 kl.16:46

Gratulerer med vertsfamilie! Dette blir utrolig spennende. Jeg var utvekslingsstudent i USA 12/13 og reiste med Explorius også. Ønsker deg masse lykke til og hvis du lurer på noe eller opplever noe kultursjokk og trenger å snakke med noen så er det bare å ta i kontakt. Ha en fantastisk opphold i USA.

Skriv en ny kommentar

hits