spørsmålsrunde del 1

Hvem er dine beste venner?
Det føler jeg egentlig ikke at jeg kan svare på, siden jeg har veldig mange gode venner. Det er egentlig veldig opp og ned for å være helt ærlig!

Hva gleder du deg mest til da du kommer til USA?
Å møte nye mennesker, og ikke minst å bli ordentlig kjent med vertsfamilien og vertsstaten! Har jo vært i en del stater før, så blir gøy å oppleve flere om jeg får muligheten. Gleder meg også til å møte den nye kulturen, og smake ny mat, kjenne på nye tradisjoner osv. Gleder meg egentlig til så og si alt.

Hva fikk deg til å ville reise til USA et helt år?
Da jeg gikk i 8.klasse begynte jeg plutselig å tenke at jeg ville reise bort på utveksling. Hadde lest en del blogger, og jeg syntes det så utrolig interresant ut! En av grunnene på den tiden var også at jeg ville på ferie til USA, og jeg trodde utveksling var et år hvor man kunne slappe av, shoppe og ligge ved et basseng. Men i 10.klasse fikk jeg øynene enda mer opp for det, og fikk også greie på alle utfordringene man kom til å støte på. Jeg tenkte at det ville vært en syk opplevelse og et utrolig lærerikt år for meg, noe jeg selv tenkte jeg ville klare. Derfor sendte jeg inn et ganske spontant interresseskjema til Explorius, og plutselig var jeg i gang med søknaden! 

Kan du ha sminkevdeo?
Nei, det tror jeg ikke! Har uansett en veldig normal look da jeg sminker meg, så tror ikke det er spennende uansett..

Hva kommer du til å savne mest da du reiser til USA?
Garantert familien, venner og sengen min! Er jo ganske naturlig å få hjemlengsel, og sengen min er noe jeg absolutt også kommer til å savne!Hva gjør deg glad på en trist dag?
Det kan faktisk være alt mulig. Enten er det musikk, venner, familie, ♥mat♥, eller bare rett og slett en glad og morsom video på youtube.

Savner du ikke cheerleading etter du sluttet?
Både og. Savner veldig stunting og ha det gøy med andre venner i hallen, men ikke laget jeg gikk på. Er veldig glad for at jeg sluttet, og angrer ikke et sekund. Merker at jeg kommer til å savne konkurranser og det å møte andre cheerleadere og knytte vennskap, men jeg prøver å komme meg opp på konkurranser osv uansett da!

Hvor mange år har du gått på cheer, og hvor mange år gikk du på de forskjellige lagene?
Tilsammen har jeg gått 4 og et halvt. Gikk et år på Rookies da jeg startet, og så kom jeg rett opp på Incredible og gikk der i 3 år. Deretter gikk jeg på Heat i et halvt år.

Har du en jobb? Trives du med den, og hvorfor?
Jeg har en jobb som trener i Viqueens. Jeg trener junior-nybegynnerlaget Fresh og trives veldig godt med det! Det er bra å trene det laget, i hvertfall nå som jeg har sluttet, for da får jeg også litt tid i hallen! Vil jo ikke droppe heeelt ut. Har også en liten "deltidsjobb" i ishallen hvor broren min spiller. Men det er bare hvis folk ikke kan ha kafeteriavakten sin. Da ringer de meg for å så kjøpe seg ut av vakten, så jeg tjener penger! Utrolig smart :)

Hvor mange timer er du på mobil eller mac hver dag?
Oi, det er vel en veeldig god del! Har faktisk ingen anelse over hvor mange timer, men det er mange hvertfall, ups... Jeg er jo masse på mobilen om morgenen, i skoletiden, friminutt osv, på vei til og fra skolen, etter skolen og før jeg legger meg. Er ofte på macen også (eller skolepc) for enten å gjøre skolearbeid eller for å se på serier. Jaja, tør ikke engang å tippe på hvor mange timer dette er til sammen. Del 2 kommer snart! Håper dere likte svarene :))

Vi blogges!

Én kommentar

08.02.2015 kl.01:37

Og hvorfor likte du ikke laget?

Skriv en ny kommentar

hits