jula varer helt til påskeHei og god for-/ettermiddag dere! Kan ærlig si at jeg ikke hadde så utrolig lyst til å stå opp da jeg så ut vinduet i dag tidlig. Det var kritthvitt ute, og snøen var en halv meter hvertfall. Jeg frøs ihjel, selv om vinduet var igjen og døren halvveis oppe, og tirsdager er heller ikke de beste dagene på skolen. Etter en halvtime (??? upsss alt for sent) med slumring, fikk jeg meg opp og løp som en gal til badet hvor det var varmekabler og varmt. Klokken ble fort mye, men ettersom jeg bare tok på meg det første jeg fant, og sminket meg på 2 minutter, gikk det  fint. Jeg rakk å komme meg ned på kjøkkenet, hvor det hverken var mer rundstykker, brødskiver ELLER eplejuice..... Det eneste vi hadde var rugsprø, men ville ikke ha det. Jeg lagde meg litt eggerøre, og stappet den i meg før jeg løp til gangen for å kle på meg, og da klokken var 27(!!! pleier å gå 25) gikk jeg endelig ut døren. Det var sååå mye snø og jeg ble helt gal. I dag var en av de få dagene jeg faktisk gadd å få med håret utslått, og det var et teit valg. For håret blåste til alle kanter og snøen pisket meg i øynene. Brukte uggs med sånn splitt på, og den halv meter høye snøen falt oppi skoene og jeg ble kald der og. Stressende morning, men altså, skoledagen gikk hvertfall fint, og vi fikk en gladnyhet når vi fant ut av halve klassen (inkludert meg) sluttet kvart på 2 i stedet for halv 4 i dag ;))) 

Nok klaging for i dag, og over på noe heelt annet! Jeg sitter med en kopp gløgg på rommet mitt og Frank Ocean på spotify at the moment, og ser ut på snøen gjennom vinduet med ovnen og en ullcardigan på. Jeg fryser som bare det, og jeg føler julen er tilbake. Det er jo snart februar, og jeg ber om at det snart blir skinnjakke-og-andre-tynne-jakker-vær. Hater sånne dager hvor man bare rett og slett føler seg stappet av skjerf, store jakker, votter og varme sko. Vil helst ha sommer! Hvertfall siden jeg har så mye å se fram til denne sommeren!!!

Jeg skal snart til Kristine, også skal jeg overnatte der i natt! Vi har tenkt til å forhåndslage noen innlegg, fordi alle vennene mine klager på hvor dårlig jeg er til å blogge, og jeg er veldig enig egentlig. I morgen blir en enda bedre dag, fordi vi søren meg starter halv 12 på skolen og slutter 13! Hvooor deilig er ikke det? Synes synd på dere som har lange kjedelige dager, hehe. Vi skal på et museum på Tjuvholmen, og etter vi er ferdige der, er vi ferdige for dagen. Jeg skal kanskje være med på den åpne dagen på skolen min, altså Kongshavn, men jeg vet ikke helt om jeg skal, i og med at det krasjer bittelitt med Fresh-treningen, men vi får se. 

Ha en superduper tirsdagskveld, også blogges vi! Er det snø der du bor?

2 kommentarer

Iselin Renée

20.01.2015 kl.16:20

Ja kommet mye snø de siste dagene :)

cheerchrissy.blogg.no

20.01.2015 kl.18:36

ååå så herlig med snø

Skriv en ny kommentar

hits