siden sist - inspo

Heyy! Nå er det en stund siden jeg har blogget - igjen, og jeg beklager - igjen...Tenkte å oppdatere dere litt med hva som har skjedd siden sist med søknaden osv, for nå er jeg inne i den lange venteperioden. Jeg har dessverre fått søknaden returnert 2 ganger, men har ryddet opp i det som var surret med, så etter kort tid, fikk jeg fikset alt og sendt inn søknaden igjen. Og guess what dere!! I går ble den ENDELIG sendt til Cetusa, altså organisasjonen min i USA! Nå er jeg såå spent, men det kan ta alt fra en uke til flere måneder før jeg får vite sted og familie. Er utrolig spent, men selvfølgelig også ganske nervøs..Var innom weheartit, siden jeg er syk idag og absolutt ikke er i stand til å ta bilder av meg selv. Jeg drømte meg helt bort, men føler egentlig for å holde forventningene litt nede, for jeg kan jo komme hvor som helst i hele USA. Hvis jeg kommer til et av stedene på bildene her, får jeg heller bli dødsglad, enn å bli skuffa om jeg har hatt høye forventninger...En av tingene jeg gleder meg kjempemasse til i løpet av utvekslingsåret mitt, er soft landing-campen i New York som Explorius arrangerer for oss. Har jo vært i USA og New York før, og jeg virkelig elsker den byen! Har jo ikke fått opplevd alt der ennå, fordi det er så mye forskjellig og kult å oppleve. Jeg gleder meg også til å bli kjent med alle de andre utvekslingsstudentene og kanskje knytte litt bånd så man har noen å snakke med gjennom året!Gir dere enda fler oppdateringer når det skjer noe, men som sagt, nå er det bare å vente i spenning på en telefon fra Explorius! Gleder meg helt vilt til å få vite vertsstat og vertsfamilie, og bli kjent med de før oppholdet også. Er allerede helt i 100 :-))))))

Er dere gira på flere oppdateringer etterhvert?

5 kommentarer

Thea

15.01.2015 kl.15:39

Jeg er innom bloggen din hver dag og kjempe gira på masse oppdateringer fremover!! Så blogg ofte, elsker bloggen din!! Du er også sykt pen.. Elsker bloggen din!

Louise

15.01.2015 kl.15:42

Hei!

Jeg elsker bloggen din og gleder meg villt til å følge den videre da du drar til USA og det å høre om oppholdet ditt! Går i 10ende klasse og vurderer utveksling selv, så gleder meg veldig til å følge med på hvordan ditt år er! Og å lese om oppturer og nedturer og hvordan det rett og slett er! En utrolig bra blogg, keep going!

Linnéa Thorberg

15.01.2015 kl.15:54

Thea: Så utrolig koselig å høre! Tusen takk :)

Linnéa Thorberg

15.01.2015 kl.15:55

Louise: Hei! Tusen takk, så søt du er! Jeg vet jo ikke sikkert ennå, men du burde dra på utveksling neste år! Tror det kommer til å bli en fantastisk opplevelse :D

Frøya

16.01.2015 kl.11:14

OMG du er døds pen!! Jeg elsker bloggen din, og kan sitte oppe hele natta og vente på at du skal oppdatrere bloggen.

Skriv en ny kommentar

hits