byttedag

Hei alle! I dag tidlig sto jeg opp kvart på 8 for å dra til legen for å få tatt den siste vaksinen før jeg sender inn søknaden til Explorius. Den hadde ikke kommet til apoteket, noe den skulle gjort på julaften, så jeg må komme tilbake i morgen, for da skal de ha fått den inn. Sykt irriterende for sovedyret meg og stå opp SÅÅ tidlig for ingenting, men jaja, har jo snudd døgnet helt de siste dagene, så hadde ikke gjort noe å få det snudd tilbake..

I stedet var jeg og pappa litt på senteret der fastlegen er for å bytte noen ting vi fikk til jul. Jeg fikk byttet buksen fra bikbok som var feil modell, og jeg hadde så flaks at det var salg på super soft-buksene, så jeg fikk 2 for 1 (♥♥♥♥♥♥) Jeg kjøpte meg også en tskjorte og fikk med en gratis pakke neglelakk i tillegg, så koselig.

Også byttet jeg noe sminke på kicks mot en primer og en sminkesvamp, noe jeg trengte!Wii, superfornøyd :D:D Nå drar snart Eline og jeg ned til byen for å kjøpe kjole til nyttår og så må jeg bytte noe på Ferner Jacobsen!

Ha en strålende dag videre! Nyyyt ferien

4 kommentarer

Nina Maria

29.12.2014 kl.14:07

Så mye fint :D

Yasmin Sari

29.12.2014 kl.14:22

Der var du veldig heldig. 2 for 1 er ikke verst det, hehe :)

cheerchrissy.blogg.no

29.12.2014 kl.17:00

så fine bukser|

Tina Kristina

29.12.2014 kl.19:37

så supert! Dumt at du måtte opp så tidlig da:/ men det er viktig å få snudd døgnet før skolestart igjen ;-) he he, ha en god dag videre!

Skriv en ny kommentar

hits