the exchange student challenge

→ Hvor skal du dra på utveksling?
Jeg skal til USA, men vet ikke hvilken stat jeg ender opp i ennå! Det får jeg vite en stund etter jeg har sendt inn søknaden tror jeg (?)

Hvilken organisasjon reiser du med?
Jeg reiser med Explorius og har CETUSA som underorganisasjon. Anbefaler Explorius på det sterkeste! Helt siden jeg sendte inn interesseskjema, har alt gått plettfritt og fint, akkurat som det skal! Det er også utrolig hyggelige mennesker som jobber der, noe jeg har fått inntrykk av etter mitt første Get Ready møte og intervjuet gjennom skype.

Nevn noen steder du kunne tenkt deg å besøke i landet ditt?
Har jo vært i USA og opplevd mye fantastisk før. Men kunne gjerne tenkt meg til Central Park og Empire State Building igjen. Jeg har også en stor drøm om å dra til Disneyland, Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame, og alle disse stedene.

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp? 
California er vel sikkert de flestes drøm, inkludert meg. Texas hadde også vært fint å komme til. Men det er egentlig helt det samme for meg hvor jeg kommer, bare jeg ikke kommer til en dårlig vertsfamilie. Det er jo tross alt de du skal bo med et helt år, og som skal bli dine nye ekstraforeldre. Så derfor tenker jeg at plassering er det samme, bare jeg får en ordentlig og grei vertsfamilie som tar godt vare på meg!

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?
Ja, det har jeg veldig lyst til! Vil jo selvfølgelig gå på cheerleading, noe jeg har gjort i flere år nå. Har alltid hatt lyst til å gå på et ordentlig amerikansk high school cheerteam, og vil også kanskje prøve meg på et allstar lag i området også.

Har du fått vertsfamilie?
Nei, det får jeg vite når jeg får stat. Det blir utrolig spennende!

Skal du på forbredelsesleir?
Ja, jeg skal på Soft Landing camp i New York.

Hva gleder du deg mest til?
Å oppleve en helt ny kultur med nye mennesker. Gleder meg også til å gå på en amerikansk skole, hvor det er mye mer annerledes skoledager enn her i Norge. Dere aner faktisk ikke hvor mye jeg ser fram til dette året! Har gledet meg til dette siden jeg startet på ungdomsskolen og var 12-13 år gammel!!

Hva gruer du deg mest til?
Mest å få hjemlengsel tror jeg.. Men jeg tenker også at hvis jeg får meg gode venner og god kontakt med vertsfamilien, skal ikke det være et sååå stort problem! Gruer meg også litt til å ha naturfag, matte og andre vanskelige fag på engelsk. Blir nok vant til det etterhvert da!

Har dine foreldre støttet deg hele veien, eller har de vært skeptiske?
De har vært veldig positive begge to. De har alltid hatt troen på meg, og de vet også at jeg kommer til å klare meg selv et år uten de.

Skal noen av dere også på utveksling?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits