guess whaaaat

Hei alle. For det første, skal jeg til USA som utvekslingsstudent neste skoleår!! Har ikke skrevet det offentlig på bloggen (bortsett fra i bioen) før nå, så tenkte å informere dere om det. Kommer til å blogge om prosessen og selve oppholdet i tillegg til mye annet både dette året og neste.

Jeg reiser med Explorius sitt vanlige high school program og har fått tildelt CETUSA som underorganisasjon. Dette vil si at jeg får tildelt både stat og vertsfamilie uten ønsker. Har både hatt et intervju med en utrolig hyggelig jente fra Explorius på skype, vært på Get Ready møte #1, tatt ELTiS testen og begynt med søknaden. Søknaden er jo ganske mye jobb, så jeg har ikke kommet så langt ennå, men jeg er på vei! Så fort jeg har sendt inn denne søknaden, begynner de med letingen etter vertsfamilie, noe som er utrolig spennende! Det er rart å tenke på at jeg får meg en helt ny familie jeg skal bo hos et helt år i en helt fremmed stat! Men selvfølgelig er det jo utroolig spennende som sagt, og jeg gleder meg veldig mye allerede.Selvfølgelig, som sikkert tusenvis av andre, drømmer jeg om å få tildelt staten California. Har alltid hatt lyst til å dra dit, og det hadde vært enda mer perfekt å få et helt år til å bo der! Det er jo utrolig mange som søker denne staten, så dessverre kommer jo ikke alle dit! Derfor har jeg valgt å senke forventningene mine litt, i og med at jeg også faktisk kan komme til staten Alaska.... Du kan komme til alle mulige stater i USA, og Alaska og Hawaii er jo to av dem. Hawaii hadde også vært gøy, men kanskje litt kjedelig i lengden?Alaska ser jo egentlig helt likt ut som Norge, så naturligvis er det jo ikke så altfor gøy for meg å komme dit! Men guuuuri Hawaii er fint!!!

Prosessen videre kommer nok til å gå i søknadsskriving. For å bli ferdig med de 17 kategoriene jeg skal gjennom før Januar, burde jeg vel snart fortsette :) I hvertfall, så gleder jeg meg utrolig mye allerede, og også til Get Ready møte #2 for å få enda mer informasjon!

Er det noe dere lurer på?

5 kommentarer

Siri

17.11.2014 kl.18:18

Åh så herlig, det blir nok et supert år! California virker jo herlig, jeg skal dit på språkreise i 4 uker til sommeren!:)

Hayley summer

17.11.2014 kl.18:47

så spennende, California virker som et fin sted å dra til :)

Aurora

17.11.2014 kl.22:29

Blir UTROLIG gøy om du begynner på cheer der nede, da må du skrive masse om det! :D

18.11.2014 kl.13:46

Grattis!!

Skulle ikke du svare på spørsmålsrunden snart, eller kan du ha en ny?

19.11.2014 kl.01:08

Hvilken stat du kommer til har INGENTING å si så lenge du får en bra vertsfamilie:)

Skriv en ny kommentar

hits