tacofriday

God kveld everyone! Nå sitter jeg alene på rommet med rolig musikk mens jeg prøver å skrive ferdig en samfunnsfagslekse. Har ikke en smule motivasjon engang, siden det er fredag kveld og klokken er snart ti. Menmen, sånt må gjøres, og det er min feil at jeg ikke starter på sånt tidligere, heheh :(:( Denne helgen har jeg fullbooket planer, og det er deilig å vite at man skal gjøre noe da man står opp! Hater å bare ligge i sengen og filosofere over hva man skal gjøre, for å så komme seg opp midt på formiddagen og bare slappe av hjemme. ELSKER når jeg virkelig får gjort noe ut av helgen! ♥

I dag spiste vi taco, noe som var utrolig godt siden jeg ikke har spist det på en stund. Jeg hadde egentlig en plan om å bli sunnere og alt det der, noe som faktisk funket bra de første dagene.. Nå sitter jeg her og spiser sjokolade og drikker julebrus + at jeg har spist litt mentos før på dagen. På skolen har jeg faktisk kjøpt smaksvann og yoghurt, og før treningen i går kjøpte jeg skyr, vann og salat. Vil prøve å drikke så mye som mulig vann siden jeg har fått så mange kviser i det siste. Da hjelper det med vann som får renset kroppen og forhåpentligvis blir huden fin igjen! (ikke at det hjelper så mye med sjokolade da hehehehe)Dere får ha en superduper fredagskveld, også snakkes vi i morgen!

Har dere også hatt taco idag? Hvordan har deres kveld vært så langt?

4 kommentarer

Elise Furland

24.10.2014 kl.22:53

Nam, taco er såå godt :)

Bfar

24.10.2014 kl.23:52

vi har også hatt Taco, Iris, Bestil og jeg. Prøvde de nye "lompene" som ser ut som båtiskjeks. De var gode, men det ble mer søl. Eller var det godt . . . Som vanlig.

Ha en fortsatt fin kveld,

Klem fra Bfar 😊

SIRI ALVÆR

25.10.2014 kl.01:39

nam, det så kjemegodt ut!

Han søte asian

25.10.2014 kl.01:50

Åååå yummy inviter meg en gang

Skriv en ny kommentar

hits