oppbrukte bursdagspenger

Hei dere! Etter skolen idag dro jeg rett til mammas jobb på Tjuvholmen, for å så dra ned til byen så jeg fikk kjøpt noe fint for bursdagspengene mine jeg fikk denne helgen! Jeg har leeenge ønsket meg en Daniel Wellington klokke, men har liksom alltid vært i tvil om hvilken, fordi absolutt alle er fine! Jeg prøvde ut 5 forskjellige typer, men fant den perfekte ♥ Gullklokken min fra Michael Kors som jeg fikk til bursdag ifjor, har sittet fast på hånden min siden jeg fikk den, og jeg føler meg naken uten. Endelig har jeg en ny å bytte på med! Elsker forandringer

I tillegg har jeg lett lenge etter den perfekte turtlenecken, og endeliiiig fant jeg en på Lexington! Den er helt perfekt, og sitter som et skudd! Som prikken over i'en var det også 20% på butikken på Steen og Strøm, så var ikke i tvil før jeg dro kortet og den ble min.

Og siden mams er så snill som hun er, kjøpte hun en ny hudkrem til meg, noe jeg virkelig trengte siden huden min er helt sinnsykt tørr, og en Clarins lipbalm, som er den beste etter min mening!Gleder meg masse til å teste ut tingene, og er storfornøyd hittil!!

Har du noe av det samme?

2 kommentarer

Kamilla Haaland

22.10.2014 kl.13:45

Herlig :)

22.10.2014 kl.16:55

Du burde heller bruke cream Gel i stedenfor cream, den kremen fra Clarins altså. Den er bedre for ungdomshud

Skriv en ny kommentar

hits