siste innspurt

Hola mis amigas :) I dag hadde alle Viqueens lagene som skal til EM, generalprøve! Det gikk helt fint helt til siste gang Incredible skulle kjøre. Midt i pyramiden, som er ganske tidlig i showet, så fikk jeg kneet til Andrea inni siden på mitt, så kneskåla mi hoppet ut. Jeg kjente ikke at den klarte å poppe seg inn igjen, så jeg bare haltet og krabbet meg ut av matten, og fikk ist det ned raskt. Jeg hadde problemer med å gå i sted, men nå er det veldig mye bedre! Nå kan jeg gå forsiktig på begge bena uten krykker, men har bare litt problemer med å bøye/rette ut benet, og å løfte det selv. Må liksom løfte benet med hendene mine.. Ikke fullt så gøy..

Men i morgen er siste trening før EM! Jeg får slappe av i kveld, så får jeg teipe opp å støtte opp kneet mitt i morgen på trening, og prøve å få gjort det jeg får til, og som ikke gjør vondt.

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, med benet høyt, drakta på, mobilen i hånda og macen på fanget og ser på 4stjerners middag med mamma. Vi snakkes senere, og gjerne ønsk meg fod bedring, hehe :)

Hva gjør dere idag? BLOGGES

2 kommentarer

Frederick

23.06.2013 kl.18:27

<3 nydelig blogg

Luca Amanda

23.06.2013 kl.18:30

Åå linneaaaaa god bedring Dino min <3

Skriv en ny kommentar

hits